Google Reviews

Bekijk hier onze Google Reviews

 • wat een ontspannend weekend gehad waarin alles top geregeld was en oog voor de kleine details. en wat een topontbijt. wij komen snel weer terug .

  thumb Jaco Baars
  24 mei 2020
 • Wat een geweldige B&B, de gast staat hier helemaal boven aan. Karen & Patrick doen werkelijk alles om je verblijf super te maken. Waar vind je een privé sauna / zwem jacuzzi waar je zo van je huisje in alle privacy naar toeloopt. Als je in de ochtend de gordijnen open doet lopen de hertjes gewoon voor je raam langs. Waarna je van een zeer uitgebreid ontbijt met werkelijk alles erop en eraan kunt genieten. De styling is ook in 1 woord geweldig. De vorige bezoekers waren minder nauwkeurig geweest met de Jacuzzi en hadden glas achtergelaten. Bij aankomst werd er alles aangedaan om de Jacuzzi weer klaar te hebben voor gebruik, voor het ongemak kregen we spontaan een fles Cava heerlijk.

  thumb Gaston Dorren
  25 februari 2020
 • Geweldige verblijf en locatie. Reactie die je terug krijg is heel persoonlijk en gericht op wat jou wensen zijn. Leuk om ook de geschiedenis te horen van de verblijven. Jacuzzi een genot om mee te maken vooral als deze zo groot is voor 2 personen. Verblijf super in gericht en bedden slapen heerlijk. Ontbijt was TOP!! En heerlijk en we gaan zeker terug komen.

  thumb ronald blijden
  12 januari 2020
 • Heerlijke locatie, voorzien van alle gemakken. De gastvrouw en -heer zijn erg vriendelijk en lieten zelfs een lief cadeautje voor de kinderen achter. De jacuzzi is erg ruim en met de herten en kangoeroes in de tuin heb je een mooi uitzicht. Hier komen we zeker nog een keer terug!

  thumb Anne Bergshoeff
  2 juni 2019
 • Mooie locatie, geweldige jacuzzi, mooi interieur en een heerlijk ontbijt en natuurlijk de geweldige service. Wij gaan hier zeker nog een keer terug komen!

  thumb Lisa van der Sanden
  15 juli 2019

 

Klik hier om alle reviews te bekijken

Telefoon :

Emailadres:

B&B Arendsnest:

Schalm 5a - 3927 EH Renswoude

Bank:

NL89 RABO 0326 7917 44

7 + 1 =

© 2019 Arendsnest. All Rights Reserved.
Powered by LupsOnline.