Google Reviews

Bekijk hier onze Google Reviews

 • 5 star review  Geweldige verblijf en locatie. Reactie die je terug krijg is heel persoonlijk en gericht op wat jou wensen zijn. Leuk om ook de geschiedenis te horen van de verblijven. Jacuzzi een genot om mee te maken vooral als deze zo groot is voor 2 personen. Verblijf super in gericht en bedden slapen heerlijk. Ontbijt was TOP!! En heerlijk en we gaan zeker terug komen.

  thumb ronald blijden
  12 januari 2020
 • 5 star review  Geweldig verblijf. Warm en hartelijk ontvangst van Karin en Patrick. Zeker een aanrader!!

  thumb Lorenzo Nimmermeer
  15 augustus 2019
 • 5 star review  Het ontbreekt je aan niets bij het arendsnest: Warm welkom Prachtige locatie Alles goed verzorgd Heerlijk ontbijt Grote jacuzzi en prachtig zwembad. Ontzettend bedankt voor de fijne tijd!

  thumb lesley plooy
  15 juni 2019
 • 5 star review  Echt een heerlijk relaxed weekend gehad in het appt. Alles tot in de puntjes verzorgd. Het ontbijt zondagochtend -absoluut een aanrader om bij te boeken- was heerlijk! Evenals het Lazy Sunday arrangement waardoor we ook zondag nog een keer rondje sauna en jacuzzi hebben gedaan. Patrick en Karen zorgen dat het je aan niets ontbreekt! Wij komen vast terug. Aanrader!

  thumb Elisabeth Reitsma
  21 januari 2020
 • 5 star review  Wat een geweldige B&B!! De gastvrijheid en warmte was overweldigd. Het wordt gerund door 2 lieve mensen, aan (bijna) alles is gedacht! Leuk ingerichte kamers en lekkere bedden. We hebben 2 dagen genoten van de grote jacuzzi en de infrarood sauna en van de omgeving! Zeker een aanrader en ik kom zeker nog een keer terug om het andere verblijf te ervaren. Bedankt! tip: enkele dekbedden i.p.v. een tweepersoons dekbed zou een optie zijn als je met vriendinnen een weekendje weg gaat. 😉

  thumb Annemieke van 't Veer
  18 maart 2020

 

Klik hier om alle reviews te bekijken

Telefoon :

Emailadres:

B&B Arendsnest:

Schalm 5a - 3927 EH Renswoude

Bank:

NL89 RABO 0326 7917 44

15 + 1 =

© 2019 Arendsnest. All Rights Reserved.
Powered by LupsOnline.