Google Reviews

Bekijk hier onze Google Reviews

 • Heerlijke locatie, voorzien van alle gemakken. De gastvrouw en -heer zijn erg vriendelijk en lieten zelfs een lief cadeautje voor de kinderen achter. De jacuzzi is erg ruim en met de herten en kangoeroes in de tuin heb je een mooi uitzicht. Hier komen we zeker nog een keer terug!

  Anne Bergshoeff Avatar Anne Bergshoeff
  2 juni 2019
 • Twee super ontspannende dagen gehad.geweldig huisje aardige verhuurders , veel privacy, huisje van alle gemakken voorzien. Zeker een aanrader. We komen zeker terug.

  sonja esselman Avatar sonja esselman
  22 mei 2020
 • Echt een heerlijk relaxed weekend gehad in het appt. Alles tot in de puntjes verzorgd. Het ontbijt zondagochtend -absoluut een aanrader om bij te boeken- was heerlijk! Evenals het Lazy Sunday arrangement waardoor we ook zondag nog een keer rondje sauna en jacuzzi hebben gedaan. Patrick en Karen zorgen dat het je aan niets ontbreekt! Wij komen vast terug. Aanrader!

  Elisabeth Reitsma Avatar Elisabeth Reitsma
  21 januari 2020
 • Geweldige verblijf en locatie. Reactie die je terug krijg is heel persoonlijk en gericht op wat jou wensen zijn. Leuk om ook de geschiedenis te horen van de verblijven. Jacuzzi een genot om mee te maken vooral als deze zo groot is voor 2 personen. Verblijf super in gericht en bedden slapen heerlijk. Ontbijt was TOP!! En heerlijk en we gaan zeker terug komen.

  ronald blijden Avatar ronald blijden
  12 januari 2020
 • Het ontbreekt je aan niets bij het arendsnest: Warm welkom Prachtige locatie Alles goed verzorgd Heerlijk ontbijt Grote jacuzzi en prachtig zwembad. Ontzettend bedankt voor de fijne tijd!

  lesley plooy Avatar lesley plooy
  15 juni 2019

 

Klik hier om alle reviews te bekijken

Telefoon :

Emailadres:

B&B Arendsnest:

Schalm 5a - 3927 EH Renswoude

Bank:

NL89 RABO 0326 7917 44

11 + 12 =

© 2019 Arendsnest. All Rights Reserved.
Powered by LupsOnline.