Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Hét bedrijf
voor uw webdesign en grafisch ontwerp

LupsWebdesign staat graag voor u klaar.

Waarom kiezen voor LupsWebdesign?

LupsWebdesign staat paraat voor zowel bedrijven als particulieren. LupsWebdesign zorgt voor een zeer positieve samenwerking.

Design op maat

Wij creëren uw website op maat, dus precies zoals u het wilt hebben. Indien u nog geen enkel idee heeft betreft de lay-out, dan is dat geen enkel probleem. Samen komen we eruit!

Uitstekende afterservice

D.m.v. onze Nederlandse handleiding kunt u eenvoudig zelf aan de slag met uw website of webshop. Mocht u er onverhoopt niet uitkomen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dan helpen wij u graag.

Geen onverwachte kosten

De kosten worden altijd vooraf opgesteld zodat u nooit voor verassingen komt te staan. Bij eventuele extra functies krijgt u eerst een prijsopgave toegestuurd.

Achteraf betalen

Vooraf doet u een aanbetaling van 20%. Indien uw website klaar is, en deze geheel naar wens is, betaalt u het resterende bedrag binnen 14 dagen. Daarna ontvangt u de inloggegevens en kunt u aan de slag.

Geen technische kennis vereist

Voor het beheren van de website is geen technische kennis vereist. Samen met onze Nederlandse handleiding is de website heel eenvoudig te beheren.

Geen domeinnaam?

Heeft u nog geen domeinnaam? Geen probleem. Wij bieden ook domeinnamen en hosting-pakketten aan!

Wat klanten over ons zeggen

Michael Lups heeft voor ons restaurant een website gemaakt, We konden altijd bij hem terecht met vragen, die hij op een uiterst professionele manier beantwoordde. Ook heeft hij persoonlijke uitleg gegeven met een ondersteunende PDF. We krijgen zeer positieve reacties. We kunnen hem dus met een gerust hart aan iedereen aanbevelen!- P. van der Huure
Meneer Lups heeft voor ons audiovisueel bedrijf “Tribus Advena” de website die al bestond totaal vernieuwd, verbeterd en strakker gemaakt. Met een scherpe blik op de webiste heeft Meneer Lups ervoor gezorgd dat het overzichtelijker en proffesioneler is geworden. Dit is niet alleen bij ons opgevallen maar uiteraard ook bij onze klanten. Door vele complimenten vanuit onze klantenkring blijven wij bij meneer Lups als onze webdesigner en onderhoud van onze website. We zijn zeer te spreken over de gang van zaken!- W.R. Lups
Dhr. Lups is vlot, geeft service en doordat ik nog een leek was op het gebied van webwinkels heeft hij me het duidelijk gemaakt wat op een prettige manier ging en niets overhaast.Nu enkele weken later kan ik al aardig overweg met alles en ik zal zeker Dhr. Lups aanraden bij mijn vrienden en bekenden. Ook zal ik zelf in de toekomst als het zich voordoet zeker een beroep op Dhr. Lups doen. Top! ga zo door!- H. Rozenboom
3
Jaar ervaring
26
Websites
11
Positieve recensies
0
Negatieve recensies
Professioneel & Strakke Lay-out

Wij maken gebruik van WordPress en gebruiken hier altijd de mooiste thema’s bij. Deze zijn modern en strak en passen uitstekend bij deze tijd. Wij verzorgen de indeling op een professionele manier zodat de site geschikt is voor zowel particulieren als bedrijven.

Kwaliteit

Onze website’s worden met grote aandacht en vol enthousiasme gecreëerd. Hierover wordt dus eerst goed nagedacht voordat we aan de slag gaan. Daarnaast werken wij tot in het kleinste detail naar nauwkeurigheid.

De beste service

Bij ons is service erg belangrijk. Daarom geven wij onze klanten diverse aanvraag methodes. U kunt altijd binnen 24 uur een antwoord verwachten op al uw vragen of offertes.

Direct berekenen wat uw geschatte kosten zijn?
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.