Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

48 uur online

Spoedklus? Binnen 48 uur staat het eerste ontwerp online. Zodra de feedback ontvangen is, is de website 24 uur later helemaal klaar.

Prijs bekend

De prijs wordt altijd van te voren opgesteld zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Extra functies worden altijd eerst besproken.

Geen concept

Indien u geen enkel idee heeft betreft de lay-out is dat geen enkel probleem. Wij gaan aan de slag met het eerste ontwerp en horen graag uw mening.

Achteraf betalen

U doet een aanbetaling van 10%. Voor het overige bedrag hanteren wij een betalingstermijn van 14 dagen.

Het proces van uw website

Om u meer inzicht te geven in onze werkwijze, hebben wij hieronder een schema geplaatst van ons werkproces.
Voorbereidingsfase

Offerte

Een geschatte prijsopgave kunt u zelf berekenen met onze prijscalculator of vraag deze aan via het contactformulier. Bij de prijscalculator krijgt u dus direct een schatting van de ontwikkelingsprijs te zien. Bij ontvangst van uw aanvraag gaan wij kijken, naast uw omschrijving van de website, of het met het bedrag realiseerbaar is in dit bedrag. Daarna ontvangt u de werkelijke offerte binnen 24 uur in uw mailbox. U kunt uiteraard ook alle gegevens via het contactformulier sturen.

Voorbereidingsfase

Aanbetaling

Indien u niet akkoord gaat zoeken wij samen naar een oplossing. Indien u akkoord gaat kan het proces in werking gaan. U dient eventueel alle inloggegevens te sturen die nodig zijn voor het ontwerpen van de website. Daarnaast moet u een aanbetaling doen van 10%. Zodra deze is ontvangen gaan wij pas aan de slag. U ontvangt van ons diverse templates waaruit u kan kiezen. U mag aangeven welke het gaat worden of welke het beste zijn en dat wij de knoop moeten doorhakken.

Ontwerpfase

Eerste ontwerp

Met uw feedback gaan wij weer aan de slag om uw website te optimaliseren. Zodra deze feedback is verwerkt ontvangt u van ons een bericht. U krijgt dan de laatste gelegenheid om feedback voor de gehele website te geven. Tenslotte verwerken wij het laatste feedback tot het eindproduct.

Ontwerpfase

Tweede ontwerp

Met de te ontvangen feedback die we van u hebben gekregen, gaan wij weer aan de slag om het ontwerp te verbeteren. Zodra de feedback is verwerkt ontvangt u hierover ook weer een berichtje. U krijgt hier dan nog de laatste gelegenheid om feedback voor de gehele website te geven. Daarna zullen wij de laatste feedback verwerken tot het eindproduct.

Eindfase

Betaling

De website is nu helemaal klaar voor gebruik! Graag ontvangen wij het resterende bedrag op onze rekening. Zodra wij het bedrag hebben ontvangen, krijgt u van ons via de e-mail de inloggegevens en de handleiding.

Afterservice

Aan de slag

U kunt met de handleiding gaan beginnen aan de website. U kunt bijvoorbeeld alvast proberen om in te loggen en om misschien teksten aan te passen of producten toe te voegen. Mocht u er toch niet helemaal uitkomen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen en wij proberen u weer zo snel mogelijk te helpen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.