Recensies

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Recensies

Michael heeft onze website www.helpr.nl gemaakt en ik ben absoluut tevreden. De looptijd was langer, dit kwam door ons, maar het geduld en het aanpassingsvermogen van Michael zijn bewonderingswaardig.

Ook voor onze andere onderneming zal ik me binnenkort bij Michael melden!

J. KoelewijnHelpr

Dhr Lups is prettig om mee samen te werken.

Zodra u een idee heeft voor een website of webshop denkt hij met u mee en zorgt ervoor dat er een mooi eindresultaat komt. Wanneer er dingen aangepast moeten worden hoeft u het maar te vragen en dit is z.s.m. geregeld. Ook heeft hij er geen moeite mee om functies waar hij nog nooit mee gewerkt heeft toe te voegen aan uw website.

Kortom, wilt u een functionele en mooie website of webshop vraag het dhr. Lups en u bent verzekerd van iets origineels!

N. JansenSleep-Complete

In verband met een spoed klus contact gezocht met dhr. Lups. Zonder veel uitleg pakt hij de taken geheel zelfstandig en snel op, met een resultaat naar tevredenheid!

Bedankt voor het snelle schakelen en het professioneel oppakken van de job.

K. BorgersKarenborgers

Michael Lups heeft voor ons restaurant een website gemaakt, We konden altijd bij hem terecht met vragen, die hij op een uiterst professionele manier beantwoordde. Ook heeft hij persoonlijke uitleg gegeven met een ondersteunende PDF. We krijgen zeer positieve reacties. We kunnen hem dus met een gerust hart aan iedereen aanbevelen!

P. van der HuureBistro de Veluwse Hoevegaerde
Dhr Lups heeft in een korte termijn een goeie site/webshop opgeleverd. Wanneer er dingen aangepast moeten worden hoeft u het maar te vragen en dit is z.s.m. geregeld. We hadden wat problemen met het betalingssysteem, echter heeft Dhr Lups dit voor ons opgelost!

Wij zijn erg blij met het eindresultaat!

R. NijhuisPlayActive
Dhr. Lups is vlot, geeft service en doordat ik nog een leek was op het gebied van webwinkels heeft hij me het duidelijk gemaakt wat op een prettige manier ging en niets overhaast.

Nu enkele weken later kan ik al aardig overweg met alles en ik zal zeker Dhr. Lups aanraden bij mijn vrienden en bekenden.

Ook zal ik zelf in de toekomst als het zich voordoet zeker een beroep op Dhr. Lups doen.

Top! ga zo door!

H. RozenboomH.A.J. Rozenboom
Meneer Lups heeft voor ons audiovisueel bedrijf “Tribus Advena” de website die al bestond totaal vernieuwd, verbeterd en strakker gemaakt.
Met een scherpe blik op de webiste heeft Meneer Lups ervoor gezorgd dat het overzichtelijker en proffesioneler is geworden.
Dit is niet alleen bij ons opgevallen maar uiteraard ook bij onze klanten.
Door vele complimenten vanuit onze klantenkring blijven wij bij meneer Lups als onze webdesigner en onderhoud van onze website.
We zijn zeer te spreken over de gang van zaken!
W.R. LupsTribus Advena

Fijne samenwerking, communicatie ging vlot. Zodra er iets aangepast moest worden, dan werd het ook meteen gedaan. Fijne instructie meegekregen!

Top!

SamaraNailahsboutique
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.